Што има ново


Секој од студентите имаше задача за крај на академијата да направи проект така што ке искористиме сѐ што научивме годинава. Јас направив проект за мојот омилен бренд Nike. Го правев една недела и ми беше многу интересно и забавно и мислам дека на крајот убаво испадна.

прочитај повеќе

Мојот проект беше за мојот омилен козметички бренд – Kylie Cosmetics. Ми беше многу интересно и уживав додека ја изработував. Заглавив на неколку места, но тука беше мојот ментор и другарчињата да ми помогнат да ги решам проблемите кои ги имав.

прочитај повеќе

Академијата е супер, интересна и забавна. Оваа година ми е втора година по ред, лани учев Scratch, а годинава учам Web Design или HTML, CSS, Bootstrap. Има многу работи што ги научив во Scratch кои ми помагааат полесно да го совладам материјалот.

прочитај повеќе

Најинтересно ми беше на Олимписките Игри, кои не беа поврзани со програмирање, беше настан каде повеќе ќе се опуштиме од програмирање :) . Беше мнооооогу забавно, дружбата со останатите деца од академија беше фантастична, преубаво си поминав!

прочитај повеќе
yellow circle